Monteodorisio

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Monteodorisio-Stemma.png

Monteodorisio iku comune lan kutha ing Propinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon: 25 km2 lan cacahing padunung 2.475 jiwa. Komunitas kang wewatesan karo kutha iki ya iku: Cupello, Furci, Gissi, Pollutri, Scerni, Vasto.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 42°05′N 14°39′E / 42.083°N 14.650°E / 42.083; 14.650