Monteodorisio

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Monteodorisio
Komune
Comune di Monteodorisio
Coat of arms of Monteodorisio
Coat of arms
Nagara  Italia
Wewengkon administratif Abruzzo
Provinsi Chieti (CH)
Pamaréntahan
 • Mayor Saverio Di Giacomo
Laladan
 • Gunggung 25 km2 (10 sq mi)
Élevasi 315 m (1,033 ft)
Cacah warga (2004)
 • Gunggung 2.475
 • Pepadhet 99/km2 (260/sq mi)
Demonym(s) Wong Monteodorisio
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 66050
Kodhe tilpun 0873
Santo Pelindung St. Marcellinus
-Dina Second Sunday of May
Situs wèb www.comune.monteodorisio.ch.it

Monteodorisio iku comune lan kutha ing Propinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon: 25 km2 lan cacahing padunung 2.475 jiwa. Komunitas kang wewatesan karo kutha iki ya iku: Cupello, Furci, Gissi, Pollutri, Scerni, Vasto.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 42°05′N 14°39′E / 42.083°N 14.650°E / 42.083; 14.650