Monteodorisio

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Monteodorisio
Komune
Comune di Monteodorisio
Coat of arms of Monteodorisio
Coat of arms
Nagara Italia
Wewengkon administratifAbruzzo
ProvinsiChieti (CH)
Pamaréntahan
 • MayorSaverio Di Giacomo
Laladan
 • Gunggung25 km2 (10 sq mi)
Élepasi315 m (1,033 ft)
Cacah warga (2004)
 • Gunggung2.475
 • Pepadhet99/km2 (260/sq mi)
Demonym(s)Wong Monteodorisio
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
Kodhe pos66050
Kodhe tilpun0873
Santo PelindungSt. Marcellinus
-DinaSecond Sunday of May
Situs wèbwww.comune.monteodorisio.ch.it

Monteodorisio iku comune lan kutha ing Propinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon: 25 km2 lan cacahing padunung 2.475 jiwa. Komunitas kang wewatesan karo kutha iki ya iku: Cupello, Furci, Gissi, Pollutri, Scerni, Vasto.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 42°05′N 14°39′E / 42.083°N 14.650°E / 42.083; 14.650