Colledimacine

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Colledimacine-Stemma.png

Colledimacine iku sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 11 km2 lan cacahing padunung 254 jiwa (data taun 2004) kanthi kapadhetan 23 jiwa/km2. Kutha iki wewatesan karo komunitas: Lama dei Peligni, Lettopalena, Montenerodomo, Taranta Peligna, Torricella Peligna.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 42°00′N 14°12′E / 42.000°N 14.200°E / 42.000; 14.200