Colledimacine

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Colledimacine-Stemma.png

Colledimacine iku siji comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 11 km2 lan cacahing padunung 254 jiwa (data taun 2004) kanthi kapadhetan 23 jiwa/km2. Kutha iki wewatesan karo komunitas: Lama dei Peligni, Lettopalena, Montenerodomo, Taranta Peligna, Torricella Peligna.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 42°00′N 14°12′E / 42.000°N 14.200°E / 42.000; 14.200