Roccamontepiano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Roccamontepiano-Stemma.png
ABR-Mappa.png

Roccamontepiano iku comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 18 km2 lan cacahing padunung 1.927 jiwa kanthi kapadhetan 107 jiwa/km2. Pérangan tlatah kutha iki: Molino, Pomaro, Reginaldo, San Rocco, Sant'Angelo, lan Terranova. Déné komunitas kang wewatesan karo kutha iki ya iku; Bucchianico, Casalincontrada, Fara Filiorum Petri, Pretoro, lan Serramonacesca (PE).

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 42°15′N 14°08′E / 42.250°N 14.133°E / 42.250; 14.133