Casalanguida

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Casalanguida-Stemma.png

Casalanguida iku sawijining commune lan kutha kang dumunung ing Provinsi Chieti, region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 13 km2 kanthi sing ndunungi 1.087 jiwa lan kapadhetan 83 jiwa/km2. Kutha iki kapérang dadi dhistrik Cese lan Valloni. Komunitas tanggané antarané: Atessa, Carpineto Sinello, Gissi.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Sensus Pedunung


Sindaco: Camillo Di Paolo dal 13/06/2004
Centralino del comune: 0872-867135


Koordinat: 42°03′N 14°30′E / 42.050°N 14.500°E / 42.050; 14.500 Kategroi:Géografi