Carunchio

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Carunchio iku comune lan kutha kang dumunung ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 32 km2 kanthi padunung 749 jiwa lan kapadhetan 23 jiwa/km2. Kutha iki dumadi saka dhistrik Cerreto lan Pedicone. Komunitas tanggané antarané: Carpineto Sinello, Castiglione Messer Marino, Celenza sul Trigno, Fraine, Liscia, Palmoli, Roccaspinalveti, Torrebruna.


Koordinat: 41°55′N 14°31′E / 41.917°N 14.517°E / 41.917; 14.517