Carunchio

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Carunchio
Komune
Comune di Carunchio
Carunchio panorama.png
Nagara Italia
Wewengkon administratifAbruzzo
ProvinsiChieti (CH)
FrazioniCerreto, Pedicone
Pamaréntahan
 • MayorGianfranco D'Isabella
Laladan
 • Gunggung32,56 km2 (1,257 sq mi)
Élepasi714 m (2,343 ft)
Cacah warga (31 May 2017)[1]
 • Gunggung634
 • Pepadhet0,19/km2 (0,50/sq mi)
Demonym(s)Carunchiesi
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
Kodhe pos66050
Kodhe tilpun0873
Santo PelindungSant'Antonio
-Dina18 August
Situs wèbSitus jaringan resmi

Carunchio iku comune lan kutha kang dumunung ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 32 km2 kanthi padunung 749 jiwa lan kapadhetan 23 jiwa/km2. Kutha iki dumadi saka dhistrik Cerreto lan Pedicone. Komunitas tanggané antarané: Carpineto Sinello, Castiglione Messer Marino, Celenza sul Trigno, Fraine, Liscia, Palmoli, Roccaspinalveti, Torrebruna.


Koordinat: 41°55′N 14°31′E / 41.917°N 14.517°E / 41.917; 14.517


  1. All demographics and other statistics from the Italian statistical institute (Istat)