Bucchianico

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bucchianico-Stemma.png

Bucchianico iku comune lan kutha kang dumunung ing Propinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 38 km2, lan cacahing padunung 5.003 jiwa.


Koordinat: 42°18′N 14°11′E / 42.300°N 14.183°E / 42.300; 14.183