Tufillo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Tufillo iku sawijining comune lan kutha ing Province Chieti, region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 21 km2 kanthi padunung cacahé528 jiwa lan kapadhetan 26 jiwa/km2. Kutha iki wewatesan karo komunitas: Celenza sul Trigno, Dogliola, Mafalda (CB), Montemitro (CB), Palmoli, San Felice del Molise (CB)

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 41°55′N 14°38′E / 41.917°N 14.633°E / 41.917; 14.633