Villalfonsina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Komunitas Villalfonsina
Negara Flag of Itali Italia
Region Abruzzo
Provinsi Chieti (CH)
Walikutha
Area km² (3 sq mi)
Populasi
 - Total 1.038
 - Kapadhetan 115/km² (298/sq mi)
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 42°10′N, 14°34′E
Gentilic
Kodhe Telepon 0873
Kodhe Pos 66020
Patron St. Irene
Website: www.comune.villalfonsina.ch.it

Villalfonsina iku sawijining komunitas lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, Italia. Jembar wewengkon 9 km2 kanthi padunung 1.038 jiwa. Komunitas tanggané antara liya: Casalbordino, Torino di Sangro.

Demografi[besut | besut sumber]

Sensus Pedunung




Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Villalfonsina&oldid=957199"