Villamagna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Koordinat: 42°20′N 14°14′E / 42.333°N 14.233°E / 42.333; 14.233Invalid arguments have been passed to the {{#coordinates:}} function

Villamagna-Stemma.png

Villamagna iku sawijining comune lan town kang dumunung ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 12 km2 kanthi populasi 2.444 (taun 2004) lan kapadhetan 204 jiw/km2. Kutha iki kapérang dadi sawetara bagéan, ing antarané: Innesto, Pian di Mare, Serepenne. Kutha iki wewatesan karo komunitas: Ari, Bucchianico, Miglianico, Ripa Teatina, Vacri

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing Pedunung