Gamberale

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gamberale-Stemma.png

Gamberale iku sawijining comune kanthi padunung 374 jiwa, dumunung ana ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, Italia. Jembar wewengkon 15 km2. Pamérangan (frazioni): Casale Stazione, Casale Tesoro, Piane d'Ischia, Sant'Antonio. Kutha Gamberale wewatesan karo: Ateleta (AQ), Castel del Giudice (IS), Montenerodomo, Palena, Pizzoferrato, lan Sant'Angelo del Pesco (IS).


Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung



Eropah | Italia | Abruzzo
Chieti | L'Aquila | Pescara | Teramo


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gamberale&oldid=957200"