Torricella Peligna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Torricella Peligna-Stemma.png

Torricella Peligna iku sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, Italia. Jembar wewengkon 35 km2 kanthi padunung 1.526 jiwa (taun 2004) lan kapadhetan 44 jiwa/km2. Kutha iki kapérang sajeroning bagéan ing antarané: Colle del Ponte, Colle Zingaro, Fallascoso, Purgatoio, Riga Tre Confini, San Giusto. Kutha iki wewatesan karo komunitas: Colledimacine, Gessopalena, Lama dei Peligni, Montenerodomo, Pennadomo, Roccascalegna.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Koordinat: 42°01′N 14°15′E / 42.017°N 14.250°E / 42.017; 14.250