Celenza sul Trigno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Celenza sul Trigno-Stemma.png

Celenza sul Trigno iku sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 22 km2 kanthi padunung cacahé 1.053 jiwa (data taun 2004) lan kapadhetan 49 jiwa/km2. Kutha iki dumadi saka bagéan Martinelle - Strette lan wewatesan karo komunitas: Carunchio, Montefalcone nel Sannio (CB), Montemitro (CB), Palmoli, Roccavivara (CB), San Giovanni Lipioni, Torrebruna, Tufillo.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

EasyTimeline 1.9


Timeline generation failed: 3 errors found
- Command ImageSize missing or invalid

- Command PlotArea missing or invalid

- Command TimeAxis missing or invalid

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Koordinat: 41°52′N 14°35′E / 41.867°N 14.583°E / 41.867; 14.583