Lanciano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lanciano iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Chieti. Jembar wewengkon 66 km2. Cacahing sing ndunungi 36.306 jiwa.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi