Menyang kontèn

Lanciano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Barkas:Lanciano-Stemma.png

Lanciano iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Chieti. Jembar wewengkon 66 km2. Cacahing sing ndunungi 36.306 jiwa.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi