Lanciano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Lanciano iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Chieti. Jembar wewengkon 66 km2. Cacahing sing ndunungi 36.306 jiwa.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi