Pizzoferrato

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Pizzoferrato-Stemma.png
ABR-Mappa.png

Pizzoferrato iku comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 30 km2 lan cacahing padunung 1.163 jiwa (data taun 2004) kanthi kapadhetan 39 jiwa/km2. Pérangan kutha iki: Castiglione, Collalto, Turchi. Déné kutha utawa komunitas kang wewatesan ya iku: Civitaluparella, Gamberale, Montenerodomo, Quadri, lan Sant'Angelo del Pesco (IS).

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Gladri[besut | besut sumber]

Panorama Pizzoferrato


Koordinat: 41°55′N 14°14′E / 41.917°N 14.233°E / 41.917; 14.233