Sant'Eusanio del Sangro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sant'Eusanio del Sangro-Stemma.png

Sant'Eusanio del Sangro iku comune lan kutha ing Propinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 23,96 km2 lan cacahing padunung 2.420 jiwa. Komunitas kang wewatesan karo kutha iki ya iku: Altino, Atessa, Casoli, Castel Frentano, Guardiagrele, Lanciano.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Cithakan:Propinsi Chieti

Koordinat: 42°10′N, 14°20′E