Menyang kontèn

Ripa Teatina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wengi ing Ripa Teatina

Ripa Teatina iku comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 20 km2 lan cacahing padunung 4.300 jiwa (data taun 2011). Pérangan tlatah iki: Alento Salvatore, Arenile, Arenile Foro, Casale, Casale Alento, Feudo, Mangifesta, lan Tiboni. Kutha utawa komunitas kang wewatesan yaiku: Bucchianico, Chieti, Francavilla al Mare, Miglianico, Torrevecchia Teatina, lan Villamagna.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 42°21′N 14°14′E / 42.350°N 14.233°E / 42.350; 14.233