Ripa Teatina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wengi ing Ripa Teatina
Ripa Teatina-Stemma.png

Ripa Teatina iku comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 20 km2 lan cacahing padunung 4.300 jiwa (data taun 2011). Pérangan tlatah iki: Alento Salvatore, Arenile, Arenile Foro, Casale, Casale Alento, Feudo, Mangifesta, lan Tiboni. Kutha utawa komunitas kang wewatesan ya iku: Bucchianico, Chieti, Francavilla al Mare, Miglianico, Torrevecchia Teatina, lan Villamagna.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 42°21′N 14°14′E / 42.350°N 14.233°E / 42.350; 14.233