Fresagrandinaria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Fresagrandinaria-Stemma.png
ABR-Mappa.png

Fresagrandinaria iku comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 24 km2 lan cacahing padunung 1.088 jiwa kanthi kapadhetan 45 jiwa/km2. Pérangan kutha iki: Guardiola, Pagliarini, Pantano, Pidocchiosa. Déné kutha utawa komunitas kang wewatesan ya iku: Cupello, Dogliola, Furci, Lentella, Mafalda (CB), Palmoli, lan San Buono.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 41°58′N 14°40′E / 41.967°N 14.667°E / 41.967; 14.667