Ortona

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Ortona iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Chieti. Jembar wewengkon 70 km2. Cacahing padunung 23.635 jiwa. Kutha iki wewatesan karo komunitas: Crecchio, Francavilla al Mare, Frisa, Miglianico, San Vito Chietino, Tollo.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ortona&oldid=957026"