Ortona

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ortona iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Chieti. Jembar wewengkon 70 km2. Cacahing sing ndunungi 23.635 jiwa. Kutha iki wewatesan karo komunitas: Crecchio, Francavilla al Mare, Frisa, Miglianico, San Vito Chietino, Tollo.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi