Menyang kontèn

Palena

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Palena iku comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 91 km2 lan cacahing sing ndunungi 1.504 jiwa kanthi kapadhetan 16 jiwa/km2. Pérangan saka kutha iki: Aia dei Cordoni, lan Palena stazione. Déné komunitas kang wewatesan yaiku: Ateleta (AQ), Campo di Giove (AQ), Cansano (AQ), Gamberale, Lettopalena, Montenerodomo, Pacentro (AQ), Pescocostanzo (AQ), lan Taranta Peligna.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi

Koordinat: 41°59′N 14°08′E / 41.983°N 14.133°E / 41.983; 14.133