Palena

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Palena-Stemma.png
ABR-Mappa.png

Palena iku comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 91 km2 lan cacahing sing ndunungi 1.504 jiwa kanthi kapadhetan 16 jiwa/km2. Pérangan saka kutha iki: Aia dei Cordoni, lan Palena stazione. Déné komunitas kang wewatesan ya iku: Ateleta (AQ), Campo di Giove (AQ), Cansano (AQ), Gamberale, Lettopalena, Montenerodomo, Pacentro (AQ), Pescocostanzo (AQ), lan Taranta Peligna.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi

Koordinat: 41°59′N 14°08′E / 41.983°N 14.133°E / 41.983; 14.133