Pollutri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pollutri-Stemma.png

Pollutri iku commune lan kutha ing Propinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon: 26 km2 lan cacahing padunung 2.334 jiwa kanthi kapadhetan 90 jiwa/km2. Pérangan saka kutha iki: Civita, Martina, Piano Croce, San Barbato, Piano Valle, Piano Palme, lan Crivella. Komunitas kang wewatesan karo kutha iki ya iku: Atessa, Casalbordino, Monteodorisio, Scerni, lan Vasto.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Cithakan:Propinsi Chieti

Koordinat: 42°08′N, 14°35′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pollutri&oldid=1029690"