Vasto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Vasto-Stemma.png

Vasto iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Propinsi Chieti. Jembar wewengkon 70 km2. Cacahing padunung 37.657 jiwa.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung