Vasto

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Vasto-Stemma.png

Vasto iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Propinsi Chieti. Jembar wewengkon 70 km2. Cacahing padunung 37.657 jiwa.

Demografi[sunting | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Cithakan:Propinsi Chieti


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Vasto&oldid=1045259"