Vasto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Vasto-Stemma.png

Vasto iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Chieti. Jembar wewengkon 70 km2. Cacahing sing ndunungi 37.657 jiwa.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi