Civitaluparella

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Civitaluparella-Stemma.png

Civitaluparella iku siji comune lan kutha ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, begara Italia. Jembar wewengkon 22 km2 kanthi padunung cacahé 425 jiwa lan kapadhetan 19 jiwa/km2. Kutha iki wewatesan karo komunitas Borrello, Fallo, Montebello sul Sangro, Montelapiano, Montenerodomo, Pennadomo, Pizzoferrato lan Quadri.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 41°57′N 14°18′E / 41.950°N 14.300°E / 41.950; 14.300