Ari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ari iku comune lan kutha kang dumunung ing Provinsi Chieti, in region Abruzzo, nagara Italia. Minangka kutha cilik kanthi populasi 1319 as of 2004, jembar wewengkon Ari ya iku 11,19 km2 . Présidhèn saka Komunitas Ari ya iku Renato D'Alessandro. Kutha iki kapérang dadi dhistrik antarané: San Antonio, San Pietro, Santa Maria, Turrimarchi, Curci, Pianagrande. Komunitas tanggané antarané: Canosa Sannita, Filetto, Giuliano Teatino, Miglianico, Orsogna, Vacri, Villamagna

Ékonomi[besut | besut sumber]

Ékonomi ing Ari gumantung marang tuwuhan anggur lan indhustri kayu.[1]

Dhémografi[besut | besut sumber]

Sensus Pedunung


Réferènsi[besut | besut sumber]

<Réferènsi/>


Koordinat: 42°17′N 14°15′E / 42.283°N 14.250°E / 42.283; 14.250


  1. http://it.wikipedia.org/wiki/Ari