Fara San Martino

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Fara San Martino-Stemma.png
ABR-Mappa.png

Fara San Martino iku comune lan kutha ing Propinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 43 km2 lan cacahing padunung 1.623 jiwa kanthi kapadhetan 38 jiwa/km2. Komunitas kang wewatesan karo kutha iki ya iku: Caramanico Terme (PE), Civitella Messer Raimondo, Lama dei Peligni, Pacentro (AQ), Palombaro, Pennapiedimonte, lan Sant'Eufemia a Maiella (PE).

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 42°05′N 14°12′E / 42.083°N 14.200°E / 42.083; 14.200