Menyang kontèn

Canosa Sannita

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Canosa Sannita iku comune lan kutha kang dumunug ing Propinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 14,10 km2 kanthi padunung 1.507 jiwa lan kapadhetan 106 jiwa/km2. Kutha iki kabagi sajeroning dhistrik yaiku: Moggio, Orni. Komunitas tanggané yaiku: Ari, Arielli, Crecchio, Giuliano Teatino, Orsogna, Tollo.

Demografi[besut | besut sumber]

Sensus Pedunung



Koordinat: 42°17′N 14°18′E / 42.283°N 14.300°E / 42.283; 14.300