Canosa Sannita

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Canosa Sannita-Stemma.png

Canosa Sannita iku comune lan kutha kang dumunug ing Propinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 14,10 km2 kanthi padunung 1.507 jiwa lan kapadhetan 106 jiwa/km2. Kutha iki kabagi jroning dhistrik ya iku: Moggio, Orni. Komunitas tanggané ya iku: Ari, Arielli, Crecchio, Giuliano Teatino, Orsogna, Tollo.

Demografi[besut | besut sumber]

Sensus Pedunung



Cithakan:Propinsi Chieti

Koordinat: 42°17′N, 14°18′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Canosa_Sannita&oldid=1045251"