Palmoli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Palmoli-Stemma.jpg
ABR-Mappa.png

Palmoli iku commune lan kutha ing Propinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 32 km2 lan cacahing padunung 1.113 jiwa (data taun 2004), kanthi kapadhetan 35 jiwa/km2. Pamérangan kutha iki: Fonte la casa, Immerse, Melania, Pezzo Grosso, Cannavela, Santo Ianni. Déné kutha utawa komunitas kang wewatesan ya iku: Carunchio, Celenza sul Trigno, Dogliola, Fresagrandinaria, Furci, Liscia, San Buono, lan Tufillo.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Galeri[besut | besut sumber]


Koordinat: 41°56′N 14°35′E / 41.933°N 14.583°E / 41.933; 14.583Invalid arguments have been passed to the {{#coordinates:}} function