Menyang kontèn

Palmoli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Palmoli iku commune lan kutha ing Propinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 32 km2 lan cacahing padunung 1.113 jiwa (data taun 2004), kanthi kapadhetan 35 jiwa/km2. Pamérangan kutha iki: Fonte la casa, Immerse, Melania, Pezzo Grosso, Cannavela, Santo Ianni. Déné kutha utawa komunitas kang wewatesan yaiku: Carunchio, Celenza sul Trigno, Dogliola, Fresagrandinaria, Furci, Liscia, San Buono, lan Tufillo.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Galeri[besut | besut sumber]


Koordinat: 41°56′N 14°35′E / 41.933°N 14.583°E / 41.933; 14.583Argumen-argumen yang tidak sah telah diberikan kepada fungsi {{#coordinates:}}