Vacri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Vacri-Stemma.png

Vacri iku comune lan kutha ing Propinsi Chieti, regio Abruzzo, ngara Italia. Jembar wewngkon 12 km2 kanthi padunung cacahé 1.775 jiwa lan kapadhetan 147 jiwa/km2. Kutha iki kapérang dadi bagéan ing antarané: Fontanelle, Maiure, Porcareccia, San Vincenzo, Sant'Agata, Selva Porcareccio. Kutha iki wewatesan karo komunitas tanggané ya iku: Ari, Bucchianico, Casacanditella, Filetto, Villamagna.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing Padunung


Koordinat: 42°18′N 14°13′E / 42.300°N 14.217°E / 42.300; 14.217