Civitella Messer Raimondo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Civitella Messer Raimondo is a comune and town in the Province of Chieti in the Abruzzo region of Italy. Jembar wewengkon 12 km2 lan cacahing sing ndunungi 962 jiwa, kanthi kapadhetan 80 jiwa/km2. Kutha iki kapérang dadi pérangan: Calazzotto, Colle San Leonardo, La Fonte, Gallo, Vicenne, La Selva, Forconi, Laruccia, lan Piano Risorgimento. Komunitas tangga kang wewatesan karo kutha iki ya iku: Casoli, Fara San Martino, Gessopalena, Lama dei Peligni, lan Palombaro.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi


Koordinat: 42°05′N 14°12′E / 42.083°N 14.200°E / 42.083; 14.200

Kategoei:Italia