Menyang kontèn

Lettopalena

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Lettopalena iku comune lan kutha ing Propinsi Chieti, ing region Abruzzo, Italia. Jembar wewengkon 20 km2 lan cacahing padunung 403 jiwa. Kutha iki wewatesan karo: Colledimacine, Montenerodomo, Palena, lan Taranta Peligna.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Eropah | Italia | Abruzzo
Chieti | L'Aquila | Pescara | Teramo

Koordinat: 42°00′N 14°08′E / 42.000°N 14.133°E / 42.000; 14.133