Éropah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Eropah)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Péta donya kang nuduhaké papané Yuropah
Linguistik
Regione
1000

Yuropah (Ind: Eropa) iku nuswabaga (Ind: benua) kang paling cilik kapindho sadonya. Ing Tanah Yuropah iku pedhunungé ana kira-kira 741 yuta jiwa.

Tanah Yuropah iku kapérang dadi sawatara tlatah kang luwih cilik:

Yuropah Lor[besut | besut sumber]

Yuropah Kulon[besut | besut sumber]

Yuropah Kidul[besut | besut sumber]

Yuropah Kidul Wétan[besut | besut sumber]

Yuropah Wétan[besut | besut sumber]

Yuropah Tengah[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]