Éropah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Eropah)
Jujug: pandhu arah, pados
Péta donya sing nuduhaké papané Éropah
Linguistik
Regione
1000

Éropah iku bawana utawa kontinèn sing paling cilik kapindho sadonya. Ing Tanah Éropah iku pedhunungé ana kira-kira 666 yuta jiwa.

Tanah Éropah iku kapérang dadi sawetara tlatah sing luwih cilik:

Éropah Lor[sunting | besut sumber]

Éropah Kulon[sunting | besut sumber]

Éropah Kidul[sunting | besut sumber]

Éropah Kidul Wétan[sunting | besut sumber]

Éropah Wéten /Éropah Tengah[sunting | besut sumber]

Delengen uga[sunting | besut sumber]


Bawana-bawana ing Donya
Asia | Afrika | Amerika: Amérika Lèr - Amérika Kidul | Antartika | Eropah | Australia

(Kapuloan Pasifik ing Oseania mboten mlebet bagéyan saking bawana pundi kémawon)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Éropah&oldid=1052750"