Puglia

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Italy Regions Apulia Map.png

Apulia (jeneng resmi: Puglia) iku regione ing sisih kidul-wétan Italia. Region iki wewatesan karo Basilicata ing kulon, Segara Adriatik ing wétan, lan Molise ing lor. Regione iki ambané 19.366 km lan nduwé populasi 4.055.654 jiwa (sensus 2003).

Kutha krajan regione iki ya iku Bari. Regione iki dipérang dadi lima propinsi, ya iku propinsi Bari, propinsi Brindisi, propinsi Foggia, propinsi Lecce lan propinsi Taranto.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Bandiera della Regione Puglia Italia - Provinsi di regione Puglia Bandiera della Regione Puglia
Bari • Barletta-Andria-Trani • Brindisi • Foggia • Lecce • Taranto


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Puglia&oldid=1024367"