Provinsi Foggia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Propinsi Foggia
120px
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Apulia
Ibukutha Foggia
Area 7,190 km²
Populasi (2005) 686,856
Kapadhetan 96
Komunitas 64
Nomor Polisi FG
Kodhe Pos 71100
Kodhe Telepon 0881
ISTAT 071
Presidhèn Carmine Stallone
Foggia posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Foggia ing Italia

Propinsi Foggia (Basa Italia: Provincia di Foggia) iku propinsi ing regione Puglia (Apulia), Italia. Propinsi iki uga dikenal minangka Capitanata, asliné Catapanata, amarga jroning abad pertengahan dipimpin déning catapan, minangka bagéan saka Catapanate Italia. Kutha krajané ya iku Foggia.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Propinsi Foggia

Bandiera della Regione Puglia Italia - Provinsi di regione Puglia Bandiera della Regione Puglia
Bari • Barletta-Andria-Trani • Brindisi • Foggia • Lecce • Taranto


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Foggia&oldid=1024964"