Provinsi Barletta-Andria-Trani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Propinsi Barletta-Andria-Trani
[[Gambar:Cithakan:ProvinciaIT (coat of arms)|150px]]
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Apulia
Ibukutha Barletta, Andria lan Trani
Area 1,538 km²
Populasi (2005) 384,293
Kapadhetan 249
Komunitas 10
Nomor Polisi BT
Kodhe Pos
Kodhe Telepon
ISTAT
Presidhèn to elect (not operational)
Barletta Andria Trani posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Barletta-Andria-Trani ing Italia

Propinsi Barletta-Andria-Trani ing regione Apulia, dina iki isih durung dadi propinsi ingItalia nanging arep dadi propinsi ing taun 2009. Propinsi iki bakal dumadi saka sepuluh municipalities / kuthamadya (comuni) kang saiki isih jroning wewengkon Propinsi Bari lan Propinsi Foggia. Jeneng propinsi iki njupuk saka jeneng telu kutha kang arep kagabung sacara administrtatif. Total populasi propinsi anyar iki 383,018 miturut sensus taun2001.

Kutha ing Propinsi Barletta-Andria-Trani[besut | besut sumber]

Bandiera della Regione Puglia Italia - Provinsi di regione Puglia Bandiera della Regione Puglia
Bari • Barletta-Andria-Trani • Brindisi • Foggia • Lecce • Taranto

Cithakan:Propinsi Barletta-Andria-Trani