Fara Filiorum Petri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Fara.png
ABR-Mappa.png

Fara Filliorum Petri iku comune lan kutha ing Propinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 18,4 km2 lan cacahing padunung 1.952 jiwa kanthi kapadhetan 139 jiwa/km2. Komunitas kang wewatesan karo kutha iki ya iku: Bucchianico, Casacanditella, Pretoro, Rapino, Roccamontepiano, lan San Martino sulla Marrucina.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 42°15′N 14°11′E / 42.250°N 14.183°E / 42.250; 14.183