Montelapiano

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Montelapiano-Stemma.png

Montelapiano iku comune lan kutha ing Propinsi Chieti, region Abruzzo, Italia. Jembar wewengkon 8 km2 lan cacahing padunung 95 jiwa (2004). Kutha iki wewatesan karo: Civitaluparella, Fallo, Montebello sul Sangro, lan Villa Santa Maria.

Demografi[sunting | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Cithakan:Propinsi Chieti

Eropah | Italia | Abruzzo
Chieti | L'Aquila | Pescara | Teramo

Koordinat: 41°58′N, 14°20′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Montelapiano&oldid=1029669"