Arielli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Arielli-Stemma.png

Arielli iku siji comune lan kutha kang dumunung ing Provinsi Chieti, region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 11 km2, lan cacahing padunung 1.196 jiwa. Kutha iki kapérang dadi dhistrik antarané: Villa Carloni, San Romano, Colle Martino, Fonte delle Chiavi, Fonte delle pere, Fonte grande, Pescarese, Contrada Valle.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Sensus Pedunung



Koordinat: 42°15′N 14°18′E / 42.250°N 14.300°E / 42.250; 14.300