Archi

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Archi-Stemma.png

Archi iku sawijining comune lan kutha kang dumunung ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Padunung asli Archi disebut Archite. Jembar wewengkon Archi 28,18 km2 kanthi padunung cacahé 2.330 jiwa. Kutha iki kabagi jroning distrik antara liya: Vedi elenco. Komunitas tanggané antara liya: Altino, Atessa, Bomba, Perano, Roccascalegna, Tornareccio.

Demografi[besut | besut sumber]

Sensus Pedunung



Koordinat: 42°05′N, 14°23′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Archi&oldid=962311"