Archi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Archi-Stemma.png

Archi iku siji comune lan kutha kang dumunung ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Padunung asli Archi ingaran Archite. Jembar wewengkon Archi 28,18 km2 kanthi padunung cacahé 2.330 jiwa. Kutha iki kapérang dadi dhistrik antarané: Vedi elenco. Komunitas tanggané antarané: Altino, Atessa, Bomba, Perano, Roccascalegna, Tornareccio.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Sensus Pedunung



Koordinat: 42°05′N 14°23′E / 42.083°N 14.383°E / 42.083; 14.383