Archi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Archi-Stemma.png

Archi kuwi sawijining comune lan kutha kang dumunung ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, negara Italia. Pedunung asli Archi disebut Archite. Jembar wewengkon Archi 28,18 km2 kanthi pedunung cacahé 2.330 jiwa. Kutha iki kabagi jroning distrik antara liya: Vedi elenco. Komunitas tanggané antara liya: Altino, Atessa, Bomba, Perano, Roccascalegna, Tornareccio.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Sensus Pedunung



Koordinat: 42°05′N, 14°23′E

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Archi&oldid=813191"