Lentella

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lentella-Stemma.png

Lentella iku commune lan kutha ing Propinsi Chieti, ing region Abruzzo, Italia. Jembar wewengkon 12 km2 lan cacahing padunung 748 jiwa (2004). Kutha iki wewatesan karo: Cupello, Fresagrandinaria, Mafalda (CB), lan Montenero di Bisaccia (CB)

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Cithakan:Propinsi Chieti

Eropah | Italia | Abruzzo
Chieti | L'Aquila | Pescara | Teramo

Koordinat: 42°00′N, 14°40′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lentella&oldid=1029671"