Chieti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Chieti-Stemma.png

Chieti iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Chieti. Jembar wewengkon 58 km2. Cacahing sing ndunungi 55.751 jiwa.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi