Chieti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Chieti-Stemma.png

Chieti iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Propinsi Chieti. Jembar wewengkon 58 km2. Cacahing padunung 55.751 jiwa.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Cithakan:Propinsi Chieti


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chieti&oldid=1045261"