Orsogna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Orsogna-Stemma.png

Orsogna iku comune lan kutha ing Propinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 25 km2 lan cacahing padunung 4.086 jiwa. Pérangan tlatah kutha iki: Feuduccio, Ritiro, San Basile, Sterparo, Valli-Coste di Moro. Kutha utawa komunitas kang wewatesan ya iku: Ari, Arielli, Canosa Sannita, Castel Frentano, Filetto, Guardiagrele, Lanciano, lan Poggiofiorito.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Koordinat: 42°13′N, 14°17′E