Menyang kontèn

Orsogna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Orsogna iku comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 25 km2 lan cacahing padunung 4.086 jiwa. Pérangan tlatah kutha iki: Feuduccio, Ritiro, San Basile, Sterparo, Valli-Coste di Moro. Kutha utawa komunitas kang wewatesan yaiku: Ari, Arielli, Canosa Sannita, Castel Frentano, Filetto, Guardiagrele, Lanciano, lan Poggiofiorito.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Koordinat: 42°13′N 14°17′E / 42.217°N 14.283°E / 42.217; 14.283