Orsogna

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Orsogna-Stemma.png

Orsogna iku comune lan kutha ing Propinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 25 km2 lan cacahing padunung 4.086 jiwa. Pérangan tlatah kutha iki: Feuduccio, Ritiro, San Basile, Sterparo, Valli-Coste di Moro. Kutha utawa komunitas kang wewatesan ya iku: Ari, Arielli, Canosa Sannita, Castel Frentano, Filetto, Guardiagrele, Lanciano, lan Poggiofiorito.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Propinsi Chieti

Koordinat: 42°13′N, 14°17′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Orsogna&oldid=1029703"