Filetto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Filetto-Stemma.png

Filetto iku sawijining commune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 13 km2 lan cacahing sing ndunungi 1.119 jiwa kanthi kapadhetan 86 jiwa/km2. Kutha iki dipérang dadi pérangan: Casone Lenzetta, Viano. Komunitas saubengé: Ari, Casacanditella, Guardiagrele, Orsogna, San Martino sulla Marrucina, lan Vacri.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi


Koordinat: 42°14′N 14°15′E / 42.233°N 14.250°E / 42.233; 14.250Invalid arguments have been passed to the {{#coordinates:}} function