Santa Maria Imbaro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Santa Maria Imbaro-Stemma.png

Santa Maria Imbaro iku comune lan kutha ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 6 km2 kanthi sing ndunungi 1.757 jiwa (data taun 2004) lan kapadhetan 293 jiwa/km2. Kutha iki dipérang dadi pérangan-pérangan: Colli, Fattore, Pagliarini lan Perilli. Komunitas tanggané ya iku: Fossacesia, Mozzagrogna lan Paglieta.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi

Gladri[besut | besut sumber]


Koordinat: 42°13′N 14°26′E / 42.217°N 14.433°E / 42.217; 14.433