Montazzoli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Montazzoli-Stemma.png

Montazzoli iku siji comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 39 km2 lan cacahing padunung 1.074 jiwa (data taun 2004) kanthi kapadhetan 28 jiwa/km2. Kutha iki wewatesan karo komunitas: Atessa, Castiglione Messer Marino, Colledimezzo, Guilmi, Monteferrante, lan Roccaspinalveti.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Koordinat: 41°57′N 14°26′E / 41.950°N 14.433°E / 41.950; 14.433