Gissi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gissi
Komune
Comune di Gissi
GissiVecchia.jpg
Gissi kapernah ing Italy
Gissi
Gissi
Lokasi Gissi di Italia
Koordhinat: 42°1′N 14°33′E / 42.017°N 14.550°E / 42.017; 14.550
Negara  Italia
Wilayah Abruzzo
Provinsi Chieti (CH)
Government
 • Mayor Nicola Marisi
Tlatah
 • Gunggung 36 km2 (14 sq mi)
Èlevasi 499 m (1,637 ft)
Cacah jiwa (31 December 2010[1])
 • Total 3.006
 • Karapetan Pambulet sing ala ana ing kéné84/km2 (Pambulet sing ala ana ing kéné220/sq mi)
Dhémonim Gissani
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 66052
Kode telepon 0873
Santo Pelindung St. Bernardino
-Hari 20 May
Sana jaringan http://www.comune.gissi.ch.it
Gonfgissi.jpg

Gissi iku sawijining kutha dumunung ing Provinsi Chieti, regionAbruzzo, nagara Italia. Kutha iki diwatesi karo anak Kali Sinello lan dikubengi déning kebun anggur lan zaitu. Padunungé watara 3,300 jiwa, jembar wewengkon 36 km2. Kutha iki kapérang dadi bagéan: Localita' Rosario, Peschiola, Pianospedale, Pianquerceto, lan Tratturo. Komunitas saubengé: Atessa, Carpineto Sinello, Casalanguida, Furci, Monteodorisio, San Buono, lan Scerni.

Sajarah[besut | besut sumber]

Gissi wis dipanggoni wiwit jaman pra sajarah. Ing abad ka-12 tlatah iki ana sangisoré prabawa kulawarga D'Avalos.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Data from Istat

Koordinat: 42°01′N, 14°33′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gissi&oldid=1081464"