Tornareccio

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Tornareccio-Stemma.png

Tornareccio iku comune lan kutha ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 27 km2, cacahing sing ndunungi 1.968 jiwa (data taun 2004)kanthi kapadhetan 73 jiwa/km2. Kutha iki kapérang dadi pérangan antarané Collecase, San Giovanni, lan Torricchio. Komunitas kang dadi tanggané ya iku Archi lan Atessa.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi


Koordinat: 42°02′N 14°24′E / 42.033°N 14.400°E / 42.033; 14.400