Roccaspinalveti

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Rocca San Giovanni-Stemma.png
ABR-Mappa.png

Roccaspinalveti iku sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 32,92 km2 lan cacahing padunung 1.607 jiwa (data taun 2004). Komunitas kang wewatesan: Carpineto Sinello, Carunchio, Castiglione Messer Marino, Fraine, Guilmi, lan Montazzoli.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 41°55′N, 14°27′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Roccaspinalveti&oldid=957231"