Roccaspinalveti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rocca San Giovanni-Stemma.png
ABR-Mappa.png

Roccaspinalveti iku sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 32,92 km2 lan cacahing padunung 1.607 jiwa (data taun 2004). Komunitas kang wewatesan: Carpineto Sinello, Carunchio, Castiglione Messer Marino, Fraine, Guilmi, lan Montazzoli.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 41°55′N 14°27′E / 41.917°N 14.450°E / 41.917; 14.450