Cupello

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cupello-Stemma.png

Cupello iku siji comune lan kutha ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 48,02 km2 lan cacahing padunung 4.528 jiwa. Pérangan kutha iki: Bufalara, lan Ributtini. Déné kutha utawa komunitas kang wewatesan: Fresagrandinaria, Furci, Lentella, Montenero di Bisaccia (CB), Monteodorisio, San Salvo, Vasto.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Gladri[besut | besut sumber]

Panorama Cupello
Piazza Cupello


Koordinat: 42°04′N 14°40′E / 42.067°N 14.667°E / 42.067; 14.667