Guilmi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Guilmi-Stemma.png

Guilmi iku sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, Italia. Kutha iki dumunung ing bukit Colle San Giovanni cedhak lembah Sinello. Kutha iki jembaré 12 km2 kanthi padunung kang cacahé 486 jiwa. Kutha Guilmi wewatesan karo: Atessa, Carpineto Sinello, Montazzoli, lan Roccaspinalveti.

</gallery> -->

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Eropah | Italia | Abruzzo
Chieti | L'Aquila | Pescara | Teramo

Koordinat: 42°00′N, 14°29′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Guilmi&oldid=1118034"