Palombaro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Palombaro-Stemma.png

Palombaro iku sawijining comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 17 km2 lan cacahing padunung 1.146 jiwa (data taun 2004), kanthi kapadhetan 67 jiwa/km2. Pérangan kutha iki: Limiti, lan Tornelli. Déné kutha utawa komunitas kang wewatesan ya iku: Casoli, Civitella Messer Raimondo, Fara San Martino, Guardiagrele, lan Pennapiedimonte.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 42°07′N 14°14′E / 42.117°N 14.233°E / 42.117; 14.233Invalid arguments have been passed to the {{#coordinates:}} function