Torrebruna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
STEMMA1 TORREBRUNA.gif

Torrebruna iku sawijining commune lan kutha ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 23 km2 kanthi padunung cacahé 1.092 jiwa (data taun 2004) lan kapadhetan 47 jiwa/km2. Kutha iki wewatesan karo komunitas: Carunchio, Castelguidone, Castiglione Messer Marino, Celenza sul Trigno, San Giovanni Lipioni.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Koordinat: 41°52′N 14°33′E / 41.867°N 14.550°E / 41.867; 14.550